Ovaj oglas je istekao!

iBCAA 250g prah - naranča

Proteini-Outlet (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  091/198-9824, 01/5535-316

Oglas pregledan: 31 puta
Šifra oglasa: 2066317

Cijena:
19 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

iBCAA prah (The Protein Works - Hrvatska)
(link: http://www.proteini-outlet.com/proizvodi/259-ibcaa-250g-prah-naranca.html)

+100% premium aminokiseline razgranatog lanca
+ključne aminokiseline za sportaše i aktivne pojedince
+omjer 2:1:1
+instant formula za lagano mješanje i apsorpciju
+BEZ umjetnih boja i aroma

The Protein Works iBCAA je premium aminokiselinski proizvod koji sadrži čiste aminokiseline razgranatog lanca (BCAA): leucin, izoleucin i valin u omjeru 2:1:1. Ove 3 aminokiseline čine cca 30% ukupnih aminokiselina u mišićnom tkivu te imaju važnu ulogu u sintezi proteina. BCAA se apsorbiraju direktno u mišićno tkivo gdje se brzo metaboliziraju te se preporučuje njihovo uzimanje prije, za vrijeme ili poslije treninga kako bi poboljšali performanse.
Neka istraživanja pokazuju da jedna od BCAA, leucin, može potaknuti sintezu proteina za 33%.
Sve ovo čini iBCAA ključnim aminokiselinama za sve sportaše i aktivne pojedince.
TPW iBCAA je proizveden u vrhunskoj suvremenoj tvornici u Velikoj Britaniji i sadrži isključivo aminokiselinu premium kvalitete koja se provjerava od strane stručnjaka u The Protein Works što osigurava čistoću proizvoda.

Kako bi se dodatno osigurala čistoća proizvoda TPW iBCAA se periodično ispituje od strane HFL* na WADA* zabranjene supstance. Ovo osigurava da svi sportaši koji se testiraju na zabranjene supstance mogu biti sigurni u kvalitetu i sigurnost proizvoda. Iz ovog razloga mnogi profesionalni sportaši kao i nogometni klub Everton uzimaju The Protein Works za svog službenog dobavljača sportske prehrane (HFL- najpriznatiji svjetski neovisni laboratorij za analizu hrane i dodataka prehrani na doping i druge zabranjene tvari. Laboratorij je akreditiran od WADA tj. World Anti-doping Agency, Svjetske anti-doping agencije).

Svi proizvodi The Protein Works (TPW) su proizvedeni u Velikoj Britaniji u najsuvremenijoj tvornici dodataka prehrani te se ispituju od strane neovisnih laboratorija. Sirovine se dobavljaju isključivo iz zemalja Europske unije. Svaki dobavljač sirovina kao i sama sirovina se temeljito provjeravaju prije nego se odobre za proizvodnju. Sljedivost, kvaliteta i dosljednost su tri uvjeta koje treba zadovoljiti svaki sastojak koji se odobri u proizvodnji The Protein Works proizvoda. Ovo je ono što razlikuje TPW od drugih te je sigurno da će svaki TPW proizvod zadovoljiti vaše potrebe i pružiti vam osjećaj apsolutnog zadovoljstva.

Prodavaonica “PROTEINI OUTLET”
Gruška 4, Savica, Zagreb
(preko puta McDonald’s Kruge)
Radno vrijeme:
Pon-Pet 12-20h
Sub 10-14h
ZA VAŠ AKTIVAN ŽIVOT!
VAŠ PROTEINI-OUTLET TIM!
Web shop:
http://www.proteini-outlet.com/