Ovaj oglas je istekao!

Swanson Vitamin C Rose Hips TR 500mg + 50mg , 100 tabl, AKCIJA!

Planet Zdravlja Trgovina (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  01/3095-502

Oglas pregledan: 9 puta
Šifra oglasa: 1613297

Cijena:
7,96 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Swanson Vitamin C with Rose Hips TR 500mg, 250 tabl S POSTEPENIM OTPUŠTANJEM

ROK TRAJANJA: 04.2017.

super akcijska cijena: 69.90 kn - 14% popusta 60 kn



visokovrijedni vitamin C sa koncentratom ploda šipka 50mg



Vitamin C je jedan od najnestabilnijih vitamina, a neophodan je za organizam čovjeka. Nalazi se u mnogim namirnicama, voću i povrću no uništava se kuhanjem, prženjem te dugim čuvanjem namirnica.



Swanson Vitamin C uz dodatak koncentrata ploda šipka visokovrijedan je dodatak prehrani koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju desni, hrskavice, kolagena, kostiju, kože, krvnih žila, zubi, doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa, normalnoj psihološkoj funkciji, metabolizmu stvaranja energije, funkcioniranju živčanog sustava, povećava apsorpciju željeza, doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, regeneraciji reducirane forme vitamina E, doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti

---------------------------



Swanson Health Products osnovao je 1969. godine Leland Swanson. Nakon što je obolio od artritisa, a liječnici mu nisu mnogo pomogli, Leland se okrenuo proučavanju zdravlja i dodataka prehrani. Osnivanjem Swanson Health Products, Leland je postavio temeljno pravilo tvrtke, a to je osiguravanje zadovoljstva klijenata pristupačnim cijenama i vrhunskom kvalitetom te se tog pravila tvrtka drži i danas. Svaki Swanson proizvod prolazi kontrolu kvalitete te se posebno označava. Od 2001. godine Swanson Health Products također djeluje u skladu s Good Manufacturing Practice (GMP) i time garantira najbolje kontrole i najvišu kvalitetu sirovine i gotovih proizvoda. Swanson Health Products proglašen je najboljom internet trgovinom u SAD-u temeljem istraživanja nezavisnog laboratorija za testiranje suplemenata Consumer Lab.

-----------------------------------------------------------------

Svi proizvodi su orginalno zapakirani, iz trgovine. Svi proizvodi su naš izbor i naša preporuka kao najbolji omjer cijene i kvalitete proizvoda na tržištu. Moguće je osobno preuzimanje na adresi Cernička 30 (križanje Vukovarske i Cerničke u blizini Trešnjevačkog placa). Dostava je moguća pouzećem ili uz prethodnu uplatu na račun po cijeloj Hrvatskoj. Za pakete do 1kg težine cijena dostave iznosi pouzećem iznosi 32.5 kn, a bez pouzeća (prethodnom uplatom na račun) iznosi 26,5 kn. Uz narudžbu više proizvoda moguć je popust i besplatna poštarina (ovisno o iznosu, prema dogovoru).

Kontakt tel: 095 111 111 5