Ovaj oglas je istekao!

Swanson Prem. Glucosamine,Chondroitin & MSM (glukozamin komplex)

Planet Zdravlja Trgovina (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  01/3095-502

Oglas pregledan: 27 puta
Šifra oglasa: 1613300

Cijena:
39,68 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Swanson Premium Glucosamine, Chondroitin & MSM 500/400/200 mg

120 tbl

redovna cijena: 299,00 kn





Jedna tableta sadrži 500 mg glukozamin sulfata (2 KCl), 400 mg kondroitin sulfata (USP) i 300 mg metilsulfonilmetana (MSM)



Glukosamin je tvar koja se prirodno nalazi u zglobovima i služi za stvaranje zaštitnog omotača koji spriječava da dolazi do trenja između kostiju prilikom kretanja kako bi one ostale sačuvane. On je jedan od glavnih sastojaka hrskavice i ako ga nema u dovoljnim količinama ona se ne stvara te se u konačnici može razviti osteoartritis. Glukozamin sulfat je oblik glukozamina koji se pokazao najdjelotvornijim za stvaranje hrskavice.



Kondroitin sulfat je složena tvar koja se nalazi u vezivnim tkivima u tijelu. Ima važnu ulogu za očuvanje zglobova jer sudjeluje i /ili potiče stvaranje važnih sastojaka hrskavice. S godinama njegovo stvaranje u tijelu se smanjuje što nepovoljno utječe na mišićno-koštani sustav organizma. Osim navedenog on ima i protuupalno djelovanje, pomaže zacjeljivanje rana i blagotvorno djeluje na krvožilni sustav.



Metil- sulfonil-metan (MSM) je jedan od najboljih prirodnih izvora sumpora. Sumpor je sastojak nekoliko važnih aminokiselina koje izgrađuju proteine. Povoljno djeluje na rastezljivost staničnih membrana i očuvanje pokretljivoti. Kod bolesnih zglobova MSM doprinosi smanjenju bolova i upale, a kod zdravih doprinosi očuvanju fleksibilnosti.



Swanson nudi jedinstveni kombinaciju gore navedenih tvari u omjeru koji osigurava dovoljnu količinu te tri aktivne komponente. Takva formulacija pomoći će Vam da se riješite simpoma svih reumatskih bolesti kao što su bolovi, upala, ukočenost, otežano kretanje.



Swanson Health Products osnovao je 1969. godine Leland Swanson. Nakon što je obolio od artritisa, a liječnici mu nisu mnogo pomogli, Leland se okrenuo proučavanju zdravlja i dodataka prehrani. Osnivanjem Swanson Health Products, Leland je postavio temeljno pravilo tvrtke, a to je osiguravanje zadovoljstva klijenata pristupačnim cijenama i vrhunskom kvalitetom te se tog pravila tvrtka drži i danas. Svaki Swanson proizvod prolazi kontrolu kvalitete te se posebno označava. Od 2001. godine Swanson Health Products također djeluje u skladu s Good Manufacturing Practice (GMP) i time garantira najbolje kontrole i najvišu kvalitetu sirovine i gotovih proizvoda. Swanson Health Products proglašen je najboljom internet trgovinom u SAD-u temeljem istraživanja nezavisnog laboratorija za testiranje suplemenata Consumer Lab.

-----------------------------------------------------------------

Svi proizvodi su orginalno zapakirani, iz trgovine. Svi proizvodi su naš izbor i naša preporuka kao najbolji omjer cijene i kvalitete proizvoda na tržištu. Moguće je osobno preuzimanje na adresi Cernička 30 (križanje Vukovarske i Cerničke u blizini Trešnjevačkog placa). Dostava je moguća pouzećem ili uz prethodnu uplatu na račun po cijeloj Hrvatskoj. Uz narudžbu više proizvoda moguć je popust i besplatna poštarina (ovisno o iznosu, prema dogovoru).

Kontakt tel: 095 111 111 5