Ovaj oglas je istekao!

SWT RD5-GR crvena točka s nosačima

Lapis Plus d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  01/4668-785

Oglas pregledan: 492 puta
Šifra oglasa: 1642703

Cijena:
101 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Opširnije: SWT crvena točka RD5-GR s višestupnjevnim izbornikom svjetljenja. Idealan odabir za brzo i precizno ciljanje bez paralakse. Koristi se za sve brzo pokretne mete, osobito za lov u pogonu ili posebne namjene vojnih i policijskih postrojbi.

Ugrađeni zaštitni poklopci objektiva i okulara štite optičke elemente od oštećenja prilikom kretanja kroz žbunje ili u slučaju pada, a njihov preklopni sustav jamči brz prelazak u položaj u kojem je ciljnik spreman za korištenje.

Dizajnirana za najjače lovačke kalibre bez distorzije prikaza i pomaka točke ciljanja neovisno od položaja glave, osigurava pouzdan sustav brzog i preciznog ciljanja u svim uvjetima u kojima je svaka sekunda bitna.

Dodatno, odabir stupnja osvjetljenja končanice,osigurava maksimalnu vidljivost končanice i izbjegavanje njenog stapanja s pozadinom, uz istovremeno osiguranje da ona ne blješti i zasjenjuje samu metu. Kao i svi drugi SWTovi proizvodi, odlikuje je iznimna otportnost i pouzdanost, kao i inovativnost i praktičnost u dizajnu.



Bitna odlika ove crvene točke je njena modularnost i mogućnost pretvaranja u noćni ciljnik (u kombinaciji s noćnim monokularima NVM-1 ili NVM-2)te u ciljnik s povećanjem (u kombinaciji s optičkim povećalom MAG3X).



Jednostavno se montira s nosačem SWT-NS-AN2 kojeg preporučamo kao najpouzdanijeg i najčvršeg nosača osobito dizajniranog za crvenu točku RD5-GR.



Specifikacija:

- Izbornik stupnja osvjetljenja končanice

- Preklopni zaštitni poklopci objektiva i okulara

- Otpornost na trzaj i najvećih kalibara oružja

- Bez pomaka točke pogotka neovisno od kuta promatranja

- Nosač (u kompletu): SWT-NS-AN2