Ovaj oglas je istekao!

Ogrlice za dresuru pasa, ogrlice protiv lajanja, biper za lovačke pse

drazenvojic (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Primorsko-goranska

Telefon  091/955-4846, 095/865-6565

Oglas pregledan: 958 puta
Šifra oglasa: 2147874

Cijena:
7,96 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Prodajem više modela vodootpornih ogrlica za dresuru, te bipera za lovačke pse i jednu vrstu kompleta biper + trener sve na jednom daljinskom i ogrlici,
Uređaji (kompleti) se razlikuju uglavnom u dometu daljinskog upravljača i količini stupnjeva regulaciji razine vibracija i šoka.
Prodajemo ogrlice dometa 300, 450, i 1000 m - sve sa ugrađenim Li-po baterijama bez memorijskog efekta - možete ju slobodno dopunjavati - uostalom kao i u vašim mobitelima koje stalno dopunjavate.

Sve ogrlice su odlične za obuku i šetnje sa neposlušnim psima te treniranje pasa za razne namjene (zaštita, lov itd.)
Bavimo se uzgojem pasa, te imamo iskustvo rada sa ogrlicama pa vam možemo pružiti svu pomoć oko početka rada sa ogrlicama.
Iz iskustva znamo da tako zvani elektrošokovi nisu opasni za pse i da vam nakon kratkog vremena neće ni trebati kad pas ne počne reagirati na zvuk i vibracije koje ćete zadavati putem daljinskog upravljača.
Tako zvani elektrošok je strujni impuls koji stvara trenutni neugodan osjećaj kod pasa, a ne bol i grčenje mišića.
Pas je inteligentna životinja, brzo uči i odmah će shvatiti da nakon zvučnog upozorenja ili vibracije slijedi elektro stimulacija.
Nadamo se da volite svoje pse i da ćete ogrlicu koristiti isključivo kao sredstvo za ispravljanje pogrešnog ponašanja psa ili kao pomoć pri školovanju i dresuri.
Ogrlica ne smije služiti za zlostavljanje i maltretiranje psa, a rezultati će svakako biti bolji uz ljubav i pozitivnu motivaciju psa. Kod svake pozitivno izvedene radnje ili reakcije psa treba pohvaliti lijepim riječima i nagraditi ga hranom, poslasticom ili bilo čime što vaš pas voli.
Ogrlica se stavi na vrat psa neposredno prije šetnje, dresure, rada, lova te služi za upozorenje i ispravljanje neželjenog ponašanja:
pretjerano udaljavanje od vlasnika,
pretjerano lajanje u stanu,
trganje namještaja i tepiha u stanu,
uzimanje nepoznatih predmeta s tla,
napadanje drugih pasa pri šetnji ili u lovu,
rastjerivanje divljači ili drugih životinja, itd.
Mnogi, a pogotovo mladi i razigrani psi su neposlušni i ne reagiraju na tradicionalne metode odgoja ili treninga pa je ogrlica za dresuru idealno rješenje da se na vrijeme ispravi negativno ponašanje vašeg psa i da se pas obuči za ono što je vama potrebno i bitno.