Ovaj oglas je istekao!

Odjevni predmet sa termomagnetskom trakom za pse

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  095/383-8201

Oglas pregledan: 136 puta
Šifra oglasa: 1613462

Cijena:
78,31 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Ovo je proizvod kojem je cilj povećati kvalitetu zdravlja pasa te usporiti proces starenja. Uz brojne dobrobiti za cijeli organizam pruža netoksičan i prirodan načina liječenja, što je iznimno bitno posebice kod starijih psa.

- Smanjuje bol kod kretanja
- Prevencija problema s kralježnicom i cirkulacijom
- Poboljšava rad hormona sreće (endorfin)
- Smanjuje i uklanja stres
- Usporava proces starenja
- Povećava apetit i opće raspoloženje


Opis proizvoda

Odjevni predmet je proizvod kojem je cilj povećati kvalitetu zdravlja pasa te usporiti proces starenja. Uz brojne dobrobiti za cijeli organizam pruža netoksičan i prirodan načina liječenja, što je iznimno bitno posebice kod starijih psa.
Odjevni predmet s termomagnetskom trakom doprinosi tome da se psi bolje osjećaju, da budu u energetskoj ravnoteži! Preventivno djeluje te umanjuje intenzitet i učestalost bolova u kralježnici, bolova u nogama, utrnuća i raznih drugih problema povezanih sa slabijom cirkulacijom, poboljšava tetivne i energetske strukture koje sežu od pseće glave i vode sve do psećih nogu putem energetske stabilizacije.
Poboljšava lučenje “hormona sreće“ – endorfina, smanjuje psihološke probleme – fobije, strahove, depresije, povećava razinu serotonina, podiže prag tolerancije, vitalnost psa i pruža djelomičnu zaštitu od elektronskog smoga. Poboljšava cirkulaciju i rad unutarnjih organa te u zacjeljenju rana i ozljeda.
Pomaže uslijed bolova u nogama, kod pothlađivanja, utrnuća, pri očuvanju gustoće minerala u kostima. Poboljšava kvalitetu sna te smanjuju utjecaje nedostatka zemljinog prirodnog magnetskog polja.
Kralježnica je osnovni potporni organ. Zdravlje kralježnice ovisi o genetici, pasmini, načinu prehrane tj. kako je oblikovana i deformirana i na kraju o starosti psa.

Jednostavna primjena

Ovaj atraktivni odjevni predmet koji je uz sve svoje funkcionalnosti moderan i lijepo dizajniran izrađen je od kvalitetnih prirodnih materijala te dopušta koži psa da diše, kako bi pas bio što ljepši i sretniji.
Uz svoju udobnost, funkcionalnost i praktičnost lako se održava i lako se oblači na psa. Pas se u njemu nesputano i neometano kreće, ne ograničava mu vidokrug, niti zapinje u igri.
Dovoljno samo odjenuti psa i termomagnetska terapija počinje uz mogućnosti provođenja terapije u udobnosti doma. Ne stvara nelagodu kod oblačenja i nošenja i nema štetnih utjecaja pa se s lakoćom nosi i 24 sata na dan te ne predstavlja nikakav rizik za zdravlje.
Najbolji i najpozitivniji učinak ostvaruje se tijekom spavanja psa. Prikladan je za pse u dobi od dvije i više godina koji imaju tendenciju stvaranja problema s kralježnicom i imaju slabiju cirkulaciju te razvoja drugih zdravstvenih poteškoća.
Preporuka je što češće nošenje te da prvih desetak dana pas nosi odjevni predmet s termomagnetskom trakom što je više moguće, nakon čega se dinamiku nošenja može prilagoditi vlastitoj procjeni. Utjecaj termomagnetskog dodatka stvorit će pozitivan efekt i zadovoljstvo psa.

Besplatna dostava u cijeloj Hrvatskoj!