Ovaj oglas je istekao!

KOMBINEZON PILOTSKI VATROOTPORNI CWU PROPPER - US OFFICIAL

AMERICAN SHOP (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  01/6463-813, 095/300-0450

Oglas pregledan: 4 puta
Šifra oglasa: 1744568

Cijena:
215 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

l: 92% Meta Aramid, 5% Para Aramid i 3% fiber vlakna Opširnije: Propper originalni pilotski kombinezon izrađen je po vojnoj specifikaciji FNS / PD 96-17 (MIL-C-83141A), koja odgovara specifikacijama za sve pilote i posade U.S. Air Force. Kombinacija tkanine sastava 92% Meta Aramid, 5% Para Aramid i 3% fiber vlakna, čini ovaj kombinezon u potpunosti vatrootpornim.

Ostale specifikacije su dvosmjerni patent zatvarač s kočnicom, šest osnovnih džepova, podesiv pojas struka, unutrašnji ojačani džep za nož, mali džep za olovke i posebno krojena leđa koja ne zatežu kombinezon prilikom rada.

Tkanina DuPont™ Nomex® N303

Ova tkanina pokazuje vrhunske rezultate u području otpora plamenu, pruža odličnu toplinsku zaštitu, udobnost i izdržljivost. DuPont™ Nomex® nudi izvanredne rezultate u svim područjima koji su važni za pilote i njihovu posadu. Njegova posebna toplinska tehnologija pomaže u zaštiti od opasnosti povezanih s električnim lukovima i iznenadnim požarima, uključujući zaštitu od intenzivne topline i plamena. Ova vrhunska zaštita ugrađena je u sama vlakna, dakle, zaštita se nikada ne može oprati ili izlizati.

Model: original pilotski kombinezon

Vojna Specifikacija FNS/PD96-17 (MIL-C-83141A)

Odobren od US Air Force

GSA odobreno

Vatrootporan

Dvosmjerni patent zatvarač

Šest osnovnih džepova

Podesiv opasač na Velcro čičak

Ojačani džep za nož

Mali džep za olovke

Poseban kroj leđa

NIR tehnologija

Što je NIR tehnologija?

Near Infrared (NIR) Signature Management Technology koristi U.S. Department of Defense, a služi da spriječi očitavanje topline tijela pomoću NIR Image Convertera.

NIR odore napravljene su od posebne tkanine koja dozvoljava vojnicima da budu na istoj radijacijskoj razini kao i okoliš koji ih okružuje, te se time znatno otežava njihovo otkrivanje uređajima modernih tehnologija. NIR tehnologija osim navedenog znatno smanjuje reflekciju svjetla i time postiže veću pletivost tkanine u odnosu na okoliš.



Provjeriti raspoložive veličine u trgovini ili na mail. [email protected]