Ovaj oglas je istekao!

Swanson Premium Acetyl L-Carnitine, 100cps, super akcija cijena!

Planet Zdravlja Trgovina (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  01/3095-502

Oglas pregledan: 4 puta
Šifra oglasa: 1613237

Cijena:
26,41 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Opširnije: Swanson Premium Acetyl L-Carnitine, 100 cps sada na akciji cijena samo 199 kn!

Za raspoloživost proizvoda molim kontaktirajte nas na broj telefona 01 3095 502 ili na e-mail [email protected]



redovna cijena: 209.00 kn - 4,78% = 199,00 kn

Jednu kapsulu jednom do dva puta dnevno uz čašu vode

Dvije kapsule sadrže 1000 mg acetil L-carnitina



L-carnitine je aminokiselina koji se prirodno nalazi u ljudskom organizmu, a pospješuje pretvaranje masti u energiju tako da transportira masti u stanične mitohondrije što ga čini cijenjenim dodatkom prehrani za pomoć pri gubitku suvišnih masnih naslaga. Swanson L-carnitine (cijena: 219.00) je jedno od najboljih sredstava za prevenciju kroničnog umora-sprečava stvaranje mliječne kiseline u mišićima te pozitivno djeluje na rad srca.

----------------------------------



Swanson Health Products osnovao je 1969. godine Leland Swanson. Nakon što je obolio od artritisa, a liječnici mu nisu mnogo pomogli, Leland se okrenuo proučavanju zdravlja i dodataka prehrani. Osnivanjem Swanson Health Products, Leland je postavio temeljno pravilo tvrtke, a to je osiguravanje zadovoljstva klijenata pristupačnim cijenama i vrhunskom kvalitetom te se tog pravila tvrtka drži i danas. Svaki Swanson proizvod prolazi kontrolu kvalitete te se posebno označava. Od 2001. godine Swanson Health Products također djeluje u skladu s Good Manufacturing Practice (GMP) i time garantira najbolje kontrole i najvišu kvalitetu sirovine i gotovih proizvoda. Swanson Health Products proglašen je najboljom internet trgovinom u SAD-u temeljem istraživanja nezavisnog laboratorija za testiranje suplemenata Consumer Lab.

-----------------------------------------------------------------

Svi proizvodi su orginalno zapakirani, iz trgovine. Svi proizvodi su naš izbor i naša preporuka kao najbolji omjer cijene i kvalitete proizvoda na tržištu. Moguće je osobno preuzimanje na adresi Cernička 30 (križanje Vukovarske i Cerničke u blizini Trešnjevačkog placa). Dostava je moguća pouzećem ili uz prethodnu uplatu na račun po cijeloj Hrvatskoj. Za pakete do 1kg težine cijena dostave iznosi pouzećem iznosi 32.5 kn, a bez pouzeća (prethodnom uplatom na račun) iznosi 26,5 kn. Uz narudžbu više proizvoda moguć je popust i besplatna poštarina (ovisno o iznosu, prema dogovoru).

Kontakt tel: 095 111 111 5