Ovaj oglas je istekao!

Royal Jelly Swanson - matična mliječ -1000 mg, 100 kaps

IMUNO PROTECT d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  091/301-0101, 091/301-0101

Oglas pregledan: 112 puta
Šifra oglasa: 1393497

Cijena:
35 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Opširnije: Pružite svom tijelu \"kraljevski tretman\" i povećajte svoju vitalnost!

Swanson Premium Matična mliječ je posebna mješavina peluda, meda i enzima koji omogućava obične pčelinje ličinke da se razviju u maticu. Ljudima je to odličan izvor energije za ukupnu dobrobit zdravlja i podrška prirodnom imunološkom sustavu.
Swanson Royal Jelly kapsule od 1000 mg sadržavaju najveću moć matične mliječi. To je bogat izvor vitamina A, B, C, D i E te minerala, enzima i 18 vrsta aminokiselina. Pomaže pri podizanju razine imuniteta i obnovi energije te je stoga koriste sportaši i osobe koje se oporavljaju od raznih ozljeda ili bolesti.

Glavna svrha matične mliječi je produljenje života vrste, opstanak, egzistencija pčelinjeg društva. Matična mliječ u pčelinjem društvu je eliksir života i tajna dugovječnosti.

Tajna je u ishrani matice i ostalih pčela: pčele se hrane medom i peludom, a matica samo matičnom mliječi.

Životni vijek matice je oko dvadeset 20x dulji od životnog vijeka ostalih pčela.

Ozbiljnije znanstveno istraživanje matične mliječi, razvojem moderne tehnologije, seže tek nekih pedesetak godina unazad. Iako se radi o relativno kratkom periodu, mnogobrojna znanstvena istraživanja govore u prilog da se zaista dobar dio svojstava matične mliječi može prenijeti na čovjeka.

Matična mliječ se koristi kao dodatak prehrani. Već se tisućama godina u orijentalnim kulturama cijeni kao jedinstveni prirodni izvor za očuvanje mladosti i energije. Tradicionalna iskustva ukazuju da ublažava uznemirenost i nesanicu, podiže raspoloženje, povećava izdržljivost i pamćenje te jača imunološki sustav.

Zahvaljujući visokom sadržaju bjelančevina, mikroelemenata i gotovo svih vitamina (naročito skupine B), matična mliječ djeluje blagotvorno na organizam.
Najveći doprinos većini tih svojstava odnosno učinaka matične mliječi pripisuje se jedinstvenoj(10-HDA), koja do sada nije pronađena niti u jednoj drugoj prirodnoj tvari.

www.imuno-protect.eu