Ovaj oglas je istekao!

POJAS (steznik) ZA MRŠAVLJENJE NOVO

GG - TRGOVINA (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  097/684-0982, 091/930-5055

Oglas pregledan: 31 puta
Šifra oglasa: 1584192

Cijena:
7,30 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Opširnije: Vaš trbuh će biti ravan i koža zategnuta! Predstavljamo vam brzo rješenje za otklanjanje masnih naslaga s trbuha koje će vam uz to i poboljšati tonus kože - pojas za mršavljenje Universal Waist Belt



• Pomaže redukciji masnoće

• Izravnava tonus kože

• Sauna efekt kombiniran s mikromasažom

• Potiče znojenje

• Detoksikacija tijela

• Ne vidi se ispod odjeće

• Bez tableta pokazuje odlične rezultate



Jednostavna primjena - omotate ga oko pojasa dok vježbate, radite kućanske poslove ili jednostavno se krećete. Dostupan je u plavoj boji. Jedna veličina odgovara svima jer se priilagođava pomoću čička.

Ukoliko pojas koristite za vrijeme bavljenja fizičkim poslom, pogotovo dok vježbate, on grije, odnosno pojačava znojenje, ubrzavajući na taj način razgradnju masnoće u tkivu I topljenje masnih naslaga oko vašeg struka. Svakodnevnom primjenom, rezultate vašeg mršavljenja primjetiti ćete ubrzo. Nastavite ga nositi i prilagodite ishranu i ubrzo će i odraz u ogledalu biti zadovoljavajući.

Pomoću pojasa ćete postići sauna efekt koji pomaže tijelu da izbaci toksine i ukloniti nepoželjne jastučiće. Osim što ćete smanjiti količinu masnoće u tijelu, učvrstit ćete kožu i učiniti je napetom i lijepom.

Pojas je izrađen od elastina i najlona, otporan je na vodu te je napravljen tako da zadržava toplinu. Kada ga koristite radi ugodnu mikromasažu koja potiče cirkulaciju te tako pridonosi ukupnom smanjenju centimetara





Pogledajte i ostale naše oglase,

obratite nam se sa povjerenjem

postanite jedan u nizu naših zadovoljnih kupaca

Robu šaljem poštom

Mogućnost dostave u užem djelu grada Zagreba