Ovaj oglas je istekao!

Ceragem Compact aparat

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  091/543-4413

Oglas pregledan: 562 puta
Šifra oglasa: 1504605

Cijena:
371,62 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta opreme: Aparati i uređaji

Opširnije o oglasu

ERAGEM COMPACT APARAT akupresurni aparat s kuglicama od žada. Kuglice su od poludragog kamena žada, pripisuju se ljekovita svojstva, a kada se zagriju, prilikom pomjeranja niz kralježnicu, nježno masiraju leđne mišiće. Opuštaju ih i oslobađaju od ukočenosti. Aparat isijava i infracrvenu toplinu, koja poboljšava cirkulaciju krvi i ublažava bolove u mišićima. Posljedice blokade dijelova kralježnice su veliki (razni bolovi) i ovaj aparat pomaže u rješavanju takvih problema. Uz aparat se dobije pojas sa čičkom i dvije manje elastične "navlakice" za korištenje na manjim dijelovima tijela, (zglob, rame, pluća).

Tretmani za kralježnicu Ceragem aparatom jedinstveni su po tome što ujedinjuju čak pet provjerenih metoda: pasivna masaža, akupresura, kiropraktika, toplina i duge infracrvene zrake čime se postiže sinergijski učinak na cijelo tijelo. Radi se naravno, o potpuno neškodljivom tretmanu bez kontraindikacija zbog čega milijuni ljudi diljem svijeta svakodnevno uživaju u njegovim blagodatima.
Osim što direktno djeluje na samu kralježnicu, preko živčanog sustava pozitivno utječe na cijeli organizam.

MOBILNOST:
CERAGEM Compact P390 osmišljen za jednostavnu upotrebu na bilo kojoj lokaciji. Malenih je dimenzija i težine što njegovu pohranu i prenosivost čini iznimno jednostavnom.

UPOTREBA:
Korisnik može vrlo lako slijediti unaprijed postavljene programe za toplinska masažu programe prateći prednju ploču zaslona i zvučni signal koji vas upućuje o tome kako primijeniti CERAGEM pritisak na određene akupunkturne točke. Električni monitor na samom aparatu prikazuje mnoge značajke kao što su:
postavke temperature projektora,
trenutne postavke temperature,
vremenske postavke.