Ovaj oglas je istekao!

Fox terijer oštrodlaki, najava legla

zlatkoplazibat (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Osijek, Osječko-baranjska

Telefon  098/167-3473

Oglas pregledan: 1830 puta
Šifra oglasa: 521581

Cijena:
305,26 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Najava legla fox terijer oštrodlaki, očekuju se štenci krajem lipnja, za isporuku će biti krajem kolovoza, primano rezervacije.
Otac ARI (prvak pasmine - BOB, CAC HR, 3X ODLIČAN). Jedini je u Hrvatskoj potomak Blackdale Buckshota iz Irske (najbolji i najtrofejniji foksterijer na svijetu), a pretci su mu i višestruki međunarodni šampioni Cambrige Fekete Domino, Fekdaleo Fekete Domino te Fekete Domino Franco. O njima ima puno članaka na internetu. Porjeklo vuče iz linija uzgajivačnica Blackdale, Fekete Domino, Mercury i V. Osterberg. Dominantno prenosi nasljedne osobine, što se vidjelo na dosadašnjem potomstvu, koje se sada uzgaja u Francuskoj, Njemačkoj. Pas je izuzetno snažne građe, u gabaritima propisanim za foxa, u vrhunskoj je formi.
Majka ZOE (prvak pasmine - BOB, CAC, 3 X PRM, 4X ODLIČAN). Potječe iz linija Blue Killanery, Agria, Bismarckqelle i Czech Tarvan, koje su među najpoznatijim europskim foxterijer uzgajivačnicama. Djed joj je čuveni Titan Czech Tarvan.
Oba roditelja su u mom vlasništvu, redovito daju brojno i zdravo potomstvo.
Pretci su se dokazali u pogonu na divlje svinje i jamarenju (lisica i jazavac). Ovi psi su zahvalni i za držanje u stanu jer se ne linjaju. Bit će cijepljeni protiv štenećaka, očišćeni od glista, čipirani, sa rodovnikom i putovnicom.
Sestra im je Prvak mladih Hrvatske.
Na fotografijama 1-7 je štene, na 8 su joj roditelji. Cijena u predbilježbi 300 EUR. Moguća dostava do Zagreba. Osijek fox terrier, foxterrier, foxterijer, foks terijer, foksterijer