Ovaj oglas je istekao!

Eyelash Star serum za povečanje trepavica

IMUNO PROTECT d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  091/301-0101, 091/301-0101

Oglas pregledan: 31 puta
Šifra oglasa: 1362219

Cijena:
33 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Opširnije: apokon je otkrivena prirodna metoda za povećanje trepavica – bez maskare i umjetnih trepavica.
Riječ je o posebnoj dermatološki i klinički dokazanoj formuli koju su znanstvenici godinama usavršavali.

Eyelash Star sadrži kombinaciju esencijalnih aminokiselina koje zajedno s prirodnim uljima i vitaminima hrane vaše trepavice te potiču njihov rast, a istovremeno sprečavaju njihovo opadanje.
Prirodni sastojci ovog seruma ne izazivaju nikakve iritacije niti štetne efekte.
Eyelash Star serum čini da vaše prirodne trepavice budu dulje, gušće, tamnije i izraženije.
Ova kozmetička inovacija u roku od nekoliko tjedana dramatično poboljšava izgled vaših prirodnih trepavica! Više ne morate nanositi slojeve i slojeve maskare, niti uništavati trepavice lijepljenjem umjetnih.

Eyelash star serum namijenjen je ženama koje žele prirodno gušće, dulje i tamnije trepavice – bez maskare. Ne samo da djeluje na povećanje duljine i volumena trepavica, već i sprječava njihovo lomljenje i opadanje.

Redovitom uporabom, svake večeri prije spavanja tijekom 4 tjedna postići ćete dramatične rezultate.

Eyelash Star serum je klinički i dermatološki je testiran i odobren jer ne izaziva nikakve iritacije, alergijske reakcije niti druge štetne učinke. U slučaju da ste alergični na neki od sastojaka Eyelash Star seruma, nemojte ga koristiti. Proizvod nije namijenjen osobama mlađim od 18 godina.

Eyelash Star serum mogu koristiti i osobe koje nose kontaktne leće. Ovaj serum je prošao i oftalmološka testiranja i potvrđeno je da je siguran za osobe koje nose leće. Prije nanošenja seruma leće treba izvaditi i vratiti ih tek 15 minuta nakon nanošenja seruma na trepavice kako se ne bi razmazao.

Odmah nakon uporabe Eyelash Star seruma možete normalno nanijeti vaš dnevni makeup.

Eyelash Star serum se nanosi poput tuša za oči, na sami rub korijena trepavica, a nakon nanošenja oči trebaju biti zatvorene oko 2 minute. Prethodno je potrebno ukloniti šminku s lica te očistiti i osušiti lice. Za učinkovitiju apsorpciju seruma i poboljšanje rasta trepavica, prije primjene seruma potrebno je staviti topli ručnik preko očiju i držati nekoliko minuta.
Preporučuje se serum nanositi navečer prije spavanja kako biste postigli optimalne rezultate.

Jedno pakiranje seruma može trajati 2 - 3 mjeseca ako ga budete koristili prema dobivenim uputama.

Sastojci:

Aqua, Isatis tinctoria seed extract, Nigella sativa seed extract, Biota orientalis leaf extract, Terminalia chebula extract, Polygonum multiflorum root extract, Corallina officinalis extract.

Pakiranje: 5 ml

www.imuno-protect.eu