Ovaj oglas je istekao!

Crikvenica moderna kuća sa dva stana i garažama

Victus Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Crikvenica, Primorsko-goranska

Telefon  095/198-8794

Oglas pregledan: 56 puta
Šifra oglasa: 1395350

Cijena:
495.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 283,00 m²
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 444,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 7+

Opširnije o oglasu

CRIKVENICA - REALESTATE HOUSE IN CRIKVENICA - predivna samostojeća kuća sa dvije stambene jedinice, moderna gradnja sa bazenom i garažama.

U ponudi vam predstavljamo potpuno novu samostojeću kuću, vrlo lijepe i moderne arhitekture. Kuća se nalazi u lijepom i vrlo mirnom dijelu Crikvenice sa odličnim ambijentom za odmor ili svakodnevno stanovanje i tek nedaleko udaljenim plažama do kojih je potrebno 5 minuta lagane šetnje.

Kuća se sastoji od dvije stambene jedinice a svaka od njih se sastoji od:dnevnog boravaka, kuhinje, kupaonice, hodnika, i lođe s pogledom na more u prizemlju objekta dok se na I.katu nalaze tri spavaće sobe, kupaonica, wc, hodnik i lođa s pogledom na more. U sklopu suterenskog dijela svakom stanu pripada garaža koja ima kapacitet od dva parkirna mjesta kao i dodatna dva parkinga ispred garaža.

U sklopu okućnice za svaku stambenu jedinicu zasebno, nalaziti će se bazen sa lijepo uređenom terasom, potpuno naglašenim uređenjem okućnice u autohtonom mediteranskom bilju što će osiguravati intimu za vlasnike ove predivne nekretnine.

Šifra objekta: iro-66

Energetska klasa: A

Kontakt: Erik Matković, [email protected], +385 95 198 8794