Ovaj oglas je istekao!

Raze 500g - naranča

Proteini-Outlet (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  091/198-9824, 01/5535-316

Oglas pregledan: 80 puta
Šifra oglasa: 1578392

Cijena:
30,39 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

RAZE - preworkout (dizalica) (The Protein Works - Hrvatska)

(link: http://www.proteini-outlet.com/proizvodi/112-raze-500g-naranca.html)



+100% premium pre-workout proizvod (dizalica)

+podiže energiju, fokus i “pump”

+sadrži Creapure, beta alanin, BCAA i AAKG

+BEZ umjetnih boja i aroma



The Protein Works RAZE je premium proizvod koji sadrži ultra čiste sastojke u znanstvenim omjerima za sve one koji žele probiti trening plato i dovesti svoje mišiće na viši novi spremnosti.



Za razliku od drugih preworkout proizvoda (dizalica) koji se samo baziraju na stimulansima, RAZE ne samo da sadrži učinkovite stimulanse već sadrži i druge sastojke bitne za optimalnu formu i performanse u dokazanim količinama poput: Creapure (najčišći oblik kreatina na svijetu), beta-alanina (omogućava dulji mišićni rad), iBCAA (aminokiseline razgranatog lanca) i AAKG (poseban oblik arginina za bolji protok krvi i “pump”).



TPW RAZE je proizveden u vrhunskoj suvremenoj tvornici u Velikoj Britaniji i sadrži isključivo aminokiselinu premium kvalitete koja se provjerava od strane stručnjaka u The Protein Works što osigurava čistoću proizvoda.



Kako bi se dodatno osigurala čistoća proizvoda TPW RAZE se periodično ispituje od strane HFL* na WADA* zabranjene supstance. Ovo osigurava da svi sportaši koji se testiraju na zabranjene supstance mogu biti sigurni u kvalitetu i sigurnost proizvoda. Iz ovog razloga mnogi profesionalni sportaši kao i nogometni klub Everton uzimaju The Protein Works za svog službenog dobavljača sportske prehrane (HFL- najpriznatiji svjetski neovisni laboratorij za analizu hrane i dodataka prehrani na doping i druge zabranjene tvari. Laboratorij je akreditiran od WADA tj. World Anti-doping Agency, Svjetske anti-doping agencije).



Svi proizvodi The Protein Works (TPW) su proizvedeni u Velikoj Britaniji u najsuvremenijoj tvornici dodataka prehrani te se ispituju od strane neovisnih laboratorija. Sirovine se dobavljaju isključivo iz zemalja Europske unije. Svaki dobavljač sirovina kao i sama sirovina se temeljito provjeravaju prije nego se odobre za proizvodnju. Sljedivost, kvaliteta i dosljednost su tri uvjeta koje treba zadovoljiti svaki sastojak koji se odobri u proizvodnji The Protein Works proizvoda. Ovo je ono što razlikuje TPW od drugih te je sigurno da će svaki TPW proizvod zadovoljiti vaše potrebe i pružiti vam osjećaj apsolutnog zadovoljstva.



Prodavaonica “PROTEINI OUTLET”

Gruška 4, Savica, Zagreb

(preko puta McDonald’s Kruge)

Radno vrijeme:

Pon-Pet 12-20h

Sub 10-14h

ZA VAŠ AKTIVAN ŽIVOT!

VAŠ PROTEINI-OUTLET TIM!

Web shop:

http://www.proteini-outlet.com/