Ovaj oglas je istekao!

Kreatin Monohidrat (mikronizirani), prah, 500 g

Proteini-Outlet (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  091/198-9824, 01/5535-316

Oglas pregledan: 92 puta
Šifra oglasa: 1261065

Cijena:
13,14 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Kreatin Monohidrat 500 g (BigMan Nutrition - Hrvatska)
(link: http://www.proteini-outlet.com/proizvodi/52-kreatin-monohidrat-mikronizirani.html)

U sportskom svijetu dodataka prehrani kreatin monohidrat (creatine monohydrate) zauzima istaknuto mjesto. On je jedan od najispitivanijih i najproučavanijih tvari, te iza kreatina u obliku monohidrata postoji više od 200 studija.

Za kreatin je potvrđeno da povisuje tjelesne performanse u uzastopnim kratkotrajnim vježbama visokog intenziteta, što znači da se najveća korist može očekivati u sportovima koji zahtjevaju kratkotrajnu, eksplozivnu i ponavljajuću kontrakciju mišića poput bodybuildinga, fitnessa, trčanja na kratke staze (sprint), skoka u vis, drugih atletskih disciplina, plivanja, hrvanja, borilačkih sportova itd. Znači svatko tko se bavi sportom koji traži puni angažman mišićnih vlakana može imati koristi od uvrštavanja kreatin monohidrata kao dodatka u svoj plan prehrane.

Kreatin se i prirodno nalazi u organizmu te se u manjim količinama nalazi u različitim namirnicama životinjskog porijekla poput crvenog mesa. U organizmu se kreatin najviše nalazi u mišićima (čak 95%).

Mikronizirani oblik kreatina za razliku od “običnog” kreatina ima oko 20 puta manji promjer čestica. Ovo znači da će se bolje miješati u bilo kojem napitku i otopiti, a osnovni preduvjet da se nešto apsorbira u organizam je da se otopi, stoga se od mikroniziranog oblika može očekivati bolja apsorpcija i učinak.

Big Man Nutrition Kreatin Monohidrat je mikronizirani i čisti oblik kreatina.

BigMan Nutrition je certificiran s ISO 22000 i HACCP certifikatima što garantira vrhunsku kvalitetu proizvoda.

Prodavaonica “PROTEINI OUTLET”
Gruška 4, Savica, Zagreb
(preko puta McDonald’s Kruge)
Radno vrijeme:
Pon-Pet 12-20h
Sub 10-14h
ZA VAŠ AKTIVAN ŽIVOT!
VAŠ PROTEINI-OUTLET TIM!
Web shop:
http://www.proteini-outlet.com/