Ovaj oglas je istekao!

SILENOS® Harmony krema za lice i tijelo 100 ml

IMUNO PROTECT d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  091/301-0101, 091/301-0101

Oglas pregledan: 408 puta
Šifra oglasa: 1362220

Cijena:
13 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Opširnije: Jedinstvene SILENOS® kreme sadrže više od 70% prirodne izvorske vode izvora Filipan u Hrvatskoj.

Izvor je otkriven 1995. godine na području Sv. Martina na Muri, na lokalitetu termalnog kupališta s jakim balneološkim svojstvima. Lokacija na kojoj se izvor Filipan nalazi, poznata je još iz doba

Kelta i panonskih Ilira. U 1. st. pr. Krista na tom je mjestu bio izgrađen rimski grad Halicanum. Već su, dakle, stari doseljenici i vojnici antičkih kultura prepoznali blagodati izvrsnih ljekovitih svojstava vode i tla.

Jedinstvenost i izvrsnost vode izvora Filipan koja je glavni sastojak kreme SILENOS®, potvrdio je Institut za fizikalnu medicinu i rahabilitaciju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Provedena istraživanja pokazala su da je ovu vodu moguće klasificirati kao mineralnu, jodnu, fluornu, natrij-klor-hidrokarbonatnu hladnu vodu.

Upravo takva izvorska voda ima izvanredno djelotvoran učinak na psorijazu, neurodermitis, kronične ekceme, gljivična oboljenja, otvorne rane, herpes, mladenački nečistu kožu, akne, seboreju i reumatske bolove.
Redovitom primjenom SILENOS® krema, koža postaje nježna i meka.

SILENOS® kreme ne sadrže sastojke životinjskog porijekla i nisu testirane na životinjama.
IZVORSKA VODA

ima vrlo visok udio minerala (Fluor, Jod). Hrvatski Institut za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, preporučio je vodu Filipan japanskoj ambasadi, jer se zbog njenog visokog udjela joda voda može koristiti kao napitak za zaštitu od izlaganja radijaciji u zahvaćenim područjima.



SILENOS® – UMIRUJUĆA ENERGIJA I HARMONIJA PRIRODE ZA DOBROBIT VAŠE KOŽE

Kreme SILENOS® imaju djelotvoran učinak kod nadražene i dermatološki osjetljive kože.

Redovitom primjenom SILENOS® krema koža postaje nježna i glatka, čime se stvara izniman osjećaj ugode.

Kreme SILENOS® sadrže čiste prirodne sastojke, a u njihovu djelotvornost uvjerili su se brojni korisnici u posljednjih 15-tak godina.



HUMANITARNA PODRŠKA

Prodajom SILENOS® krema dio prihoda daruje se dječjim zakladama. Proizvođač SILENOS® krema u okviru vlastitih mogućnosti pomaže obiteljima i djeci s dermatološki problematičnom kožom. Stoga kupnjom SILENOS® proizvoda i Vi pomažete onima kojima je pomoć najpotrebnija.

www.imuno-protect.eu