Ovaj oglas je istekao!

Grey spray za sivu kosu

E-mesto d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Inozemstvo

Telefon  099/425-7254

Oglas pregledan: 376 puta
Šifra oglasa: 2179671

Cijena:
52,96 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Uklonite sijedu kosu sada
NOVA REVOLUCIONARNA formula za sijedu kosu! Grey je revolucionarni tretman od 4 tjedana za uklanjanje sijede kose. Prirodno i TRAJNO vraća sijedu kosu u izvornu boju, jednostavno i bez bojenja kose.
Sijeda kosa vam nije potrebna, zato naručite Grey i započnite novi život.

Nova formula od 4 tjedana Grey protiv sijede kose!

Boju kose određuje pigment melanin kojeg sintetiziraju pigmentne stanice (melanociti) folikula dlake. Ovi melanociti genetski su programirani za proizvodnju pigmenta za nekoliko godina, ali nakon nekog vremena neki prestanu da djeluju. Rezultat je kosa bez pigmenta u sijedoj ili bijeloj boji.
Zašto nastaje sijeda kosa i kako ju ukloniti bez bojenja? Svaki folikul ljudske kose sadrži melanocit, koji je odgovoran za proizvodnju prirodnog pigmenta kose. Ovi melanociti genetski su programirani za proizvodnju pigmenta za nekoliko godina, ali nakon nekog vremena neki prestanu da djeluju. Rezultat toga je, da kosa na tom području raste bez pigmenta - u sijedoj ili bijeloj boji.
Nakon što kosa prestaje proizvoditi pigment, to se ne može poništiti ili promijeniti unutar našeg tijela. Odlučujući faktor za sijedu kosu je genetika pomalo i stres ili bolest. Dakle, jedini mogući način utjecaja na uklanjanje sijede kose je izvana.
Svi poznajemo klasično bojenje kose, ali to nije najbolje rješenje, jer je neugodno, otrovno, nezdravo za kosu i ne prekriva svih sivih tonova. Što učiniti?
Sijeda kosa je nešto što vam nije potrebno, jer zbog nje izgledamo starije i ima loš utjecaj na samopoštovanje.
Stručnjaci su razvili NOVU REVOLUCINARNU formulu Grey u spreju, koja je prirodna formula od 4 tjedana za sijedu kosu i djeluje direktno na melanocite.
Individualan samostalan sastojak ne može postići dovoljno visoko uklanjanje sijede kose, zato je u kombinaciji s dodatkom Iona i Trietanolamina mnogo učinkovitija. Reakcija kombinacije tih sastojka postaje učinkovitija i brža zbog njihove katalitičke reakcije. Grey formula prodire u vlakna kose i samoj kosi vraćaju izvornu boju kose i pigment.
U samom losionu je i Pantenol, bolje poznat kao ekstrakt vitamina D. Pantenol zaglađuje grube površine kose, zbog čega je sjajna, punija i glatka. Svojim intenzivnim djelovanjem i terapijskim učinkom, Grey daje kosi mladolik i zdrav izgled.

JEDNOSTAVNO
Ne treba vam pomoć kozmetičara ili frizera. Protresite bocu prije upotrebe. Sprej jednostavno nanosite na područja sijede kose i oblikujte frizuru.

SIGURNO
Sprej sadržava prirodne sastojke u skladu s propisima EU sigurnosti kozmetičkih proizvoda. Ne uzrokuje alergijskih reakcija. Proizvod je vrlo brzo postao popularan među mnogim muškarcima i ženama širom svijeta.

BRZE PROMJENE
Ako se proizvod koristi redovno, promjene su vidljive u nekoliko tjedana. Djeluje progresivno, što znači, da je pigment vaše prirodne kose sa svakim tjednom sve vidljiviji - sijede kose je sve manje a vaša prirodna boja će postati sve vidljivija.

Kako djeluje novo otkriće Grey za sijedu kosu?

Formula od 4 tjedana djeluje progresivno
Sa svakodnevnim nanošenjem losiona na suhu kosu omogućit čete djelovanje učinkovitih sastojka na vašu kosu. Grey svojim djelovanjem vrača vašoj kosi izvornu prirodnu boju iz dana u dan. Jednostavno rečeno, sijede kose će biti svaki tjedan manje a vaša prirodna boja svaki tjedan sve vidljivija. Korištenje losiona Grey nije vidljivo, tako da nitko neće primijetiti da ste išta koristili.