Ovaj oglas je istekao!

CelluHit anticelulitna pjena

E-mesto d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Inozemstvo

Telefon  099/425-7254

Oglas pregledan: 228 puta
Šifra oglasa: 2179661

Cijena:
39,68 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Zašto se žene sramimo ružnog celulita i skrivamo narančinu kožu?
OTKRIT ću vam tajnu kako UKLONITI CELULIT već danas i kako opet možete pouzdano nositi omiljenu odjeću!

Zašto nastaje celulit i kako ga ukloniti?

Skoro svaka žena se u svom životu suočava s problemom koji se zove celulit. Prema podacima iz različitih izvora više od 90% žena starijih od 20 godina suočava se nekim stupnjem celulita. Čak i sportašice, mršave žene i modeli. Ukratko, celulit je napast svih žena: mladih, starijih, mršavih, normalnih i debelih. Naravno postoje rješenja za uklanjanje celulita, koje možete pročitati u nastavku.

Za stvaranje celulita možemo reći, da je odgovoran hormon estrogen, koji uzrokuje gomilanje masnih stanica pispod kože, koje usporavaju metabolizam i uzrokuju propadanje vezivnog tkiva. Rezultat tih faktora je celulit ili narančina koža.
Spriječite daljnje stvaranje i gomilanje celulita, tako da izbjegavate sljedeće namirnice, zbog kojih nastaje celulit: ugljikohidrati (šećer, krumpir, brašno, kruh, itd.), pretjerana količina soli, alkohol i zasićene masti (poput margarine).

Anticelulitno istraživanje i rješenje za uklanjanje celulita

Vjerojatno i ti imaš isti problem, kao što sam ga imala ja: Vjerojatno ima mnogo takvih nesretnika, zato sam odlučila da pronađem rješenje. Vjerojatno ima mnogo takvih nesretnika, zato sam odlučila da pronađem rješenje.

Celulit uglavnom utječe na bedra, stražnjicu, ruke i trbuh - NAJATRAKTIVNIJE dijelove ŽENSKOG TIJELA. Da, i kod mene su bila najkritičnija bedra i stražnjica.

Nakon mnogih dijeta i pokušaja s različitim mazivima bez učinka, došla sam do takozvane dobitne kombinacije: na područja s celulitom, svaki sam dan posle tuširanja umasirala specijaliziranu pjenu za razbijanje celulita. I evo, nakon 2 tjedna počelo se nešto događati. Dobila sam motivaciju i s ovim postupkom nastavila svakodnevno. U 6 tjednu prije kraja korištenja 2. Boce pjene - iznenađenje: Uža bedra, tanja koža, narančina koža je nestala.

Ako zaista želite izgubiti celulit i riješiti se ove napasti, ustrajte i rezultat će sigurno doći. Danas se osjećam sjajno , a isto će biti s vama, kad vidite promjenu na bolje ;)

Brutalna efikasnost CelluHit pjene sa sadržajem 4% IS kompleksa kod uklanjanja celulita, pokazala se u kliničkom ispitivanju, u kojem je sudjelovalo 20 žena. Prosječno smanjenje opsega bedra je bilo skoro 4 cm poslje 6 tjedana korištenja anticelulitne pjene. Učinak zaglađivanja (do 50% manje rupica posle 6 tjedana) je poboljšao izgled kože i smanjio izgled narančine kože (Izvor): Kompleks IS™ koji se nalazi u CelluHit pjeni, testiran je za djelovanje na:

1. stupanj celulita
2. opseg bedra
3. hrapavost kože
4. elastičnost kože
5. čvrstoća kože

Testiranja je izvodio: Farcoderm, Neovisni inštitut za testiranja: *
»Uočili smo razlike izmedju Celluhit proizvodom i standardnim proizvodima za celulit. Celluhit s IS kompleksom je učinkovitiji od klasicnih proizvoda:
- Omogucije veče smanjenje opsega bedra
- Normalizacija mikrocirkulacije«.

Revolucionarna anticelulitna pjena za TOTALNO UNIŠTAVANJE celulita!
CelluHit je revolucionarna anticelulitna pjena sa brutalnim efektom za uklanjanje vašeg celulita!
Pažnja, CelluHit anticelulitna pjena nije obično rješenje za uklanjanje celulita, ali je klinički testirano rješenje, koje dokazano smanjuje celulit i opseg bedra i dodatno poboljšava učinak mršavljenja i oblik vašeg tijela. Zašto tako efikasno prodire do celulita, opisano je u nastavku.

CelluHit pjena sadrži kombinaciju efikasnog IS kompleksa i drugih prirodnih sastojka, koji su bili istraženi i kliničko testirani za korištenje u borbi protiv celulita. IS kompleks sastoji se od savršene kombinacije izoflavona (izoliran od soje u biološki aktivni oblik), ekstrakti alge Spirulina, kofeina i karnitina. Izoflavoni soje omogućuju dvostruko djelovanje protiv celulita, jer povećavaju proizvodnju kolagena u dermisu (drugi sloj kože), zbog toga se povećava čvrstina kože i smanjuje/sprečava skladištenje potkožnih masnih stanica.
Želim ukloniti celulit >>
Izoflavoni stimuliraju razgradnju masnoća i uzrokuju gubitak masnih obloga. Spirulina, kofein i karnitin su dodatni prirodni sastojci, za koje su već dugo poznati efekti mršavljenja.
Ključne značajke CelluHit anticelulitne pjene su:

CelluHit pjena
- Klinički je testirana *
- Sadrži novo otkriće za uklanjanje celulita - efikasan IS kompleks
- Učvršćuje i zaglađuje kožu
- Oblikuje vaše tijelo
- Poseban efekt eksplozije(tehnologija)
- Do 50% manje rupica narančine *
- Nakon 6 tjedana korištenja do 4cm manjeg opsega *
- Brza apsorpcija

Često postavljena pitanja
Kako se koristi CelluHit pjena za uklanjanje celulita?
Dobro protresite i za vrijeme korištenja bocu držite uspravno. Nanesite malu količinu pjene na ruke i umasirajte u kožu. Masirajte od dna prema vrhu kružnim pokretima, sve dok se pjena ne apsorbira. Počnite iznad koljena i završite na području stražnjice. Za najbolje rezultate koristite ujutro i navečer.

Zašto je CelluHit pjena tako efikasna?
Posebna efikasnost CelluHit proizvoda pruža jedinstveno eksplozivno djelovanje, revolucionarni IS kompleks i ostale pažljivo odabrane prirodne sastojke. Njegovo djelovanje osjetit ćete odmah nakon nanošenja. Ovo jedinstveno eksplozivno djelovanje postiže porast temperature u odnosu na druge testirane anticelulitne formule. Tehnologija eksplozije povećava efikasnost aktivnih sastojka proizvoda CelluHit u epidermisu u prvih nekoliko minuta nakon nanošenja.

Dali su sastojci u proizvodu sigurni i kvalitetni?
Da, proizvod je u skladu s EU propisima o sigurnosti i kvaliteti kozmetičkih proizvoda 2008

Koji su sastojci pjene za uklanjanje celulita?
Aqua (prečiščena voda), Alcohol Denat, Propane, Isobutane, Propylene Glycol, Butane, PPG-8 Ceteth-20, Dimethicone, Parfum, Imidazolidinyl Urea, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, Spirulina Platensis Extract (ekstrakt alge spiruline), Soy Isoflavones(sojini isoflavon), Caffeine(kofein), Carnitine(karnitin), Polysorbate 80.

Mogućnost vraćanja proizvoda u roku od 14 dana