Ovaj oglas je prodan!

Dječja kolica 3u1 Chicco Ct 0.1

antunspajic (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Rudeš, Trešnjevka - Sjever, Grad Zagreb

Telefon  095/905-3589

Oglas pregledan: 68 puta
Šifra oglasa: 1405091

Cijena:
86,14 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci

Opširnije o oglasu

Prodajem dječja kolica 3u1 Chicco Ct 0.1. Set se sastoji od autosjedalice, zimske košare za novorođenčad i kolica. Imaju mnoštvo funkcija i vrlo su jednostavna za korištenje. Kolica imaju 8 kotača (4x2) od kojih su prednji pomični u 360 stupnjeva ali se mogu zakočiti. Zadnji kotači su fiksni sa kočnicom. Ručke su sklopive i mogu se zakretati 360 stupnjeva oko svoje osi radi lakšeg odabira najboljeg položaja za voženje (visoke i niske osobe).

Opis pojedinačnih dijelova:
-Auto sjedalica (jaje) do 9 mjeseci starosti djeteta koja se brzo i jednostavno stavlja i skida sa kolica i u auto.Vezanje u 3 točke. Imaju funkciju njihaljke koja se može i fiksirati. Dolaze sa tendicom koja je sklopiva i lako se stavlja i skida.
-Košara za ležanje koja dolazi sa termo navlakom za zimu, sa sklopivom tendom koja se lako skida i stavlja i nastavcima za vezanje za auto. Ima mogućnost regulacije visine uzglavlja. Korištena je možda 10 puta tako da je u izvrsnom stanju.
-Kolica (vezanje u 5 točaka) sa sklopivom tendom (ima đep sa zipom za pohranu sitnica) koja se lako skida i stavlja, navlakom za zimu, malim ruksakom i košarom za stvari ispod kolica. Regulacija naslona u 3 položaja. Lako se sklapaju i rasklapaju kao kišobran kolica.

Kolica su u dobrom stanju i potpuno ispravna. Manji tragovi korištenja su vidljivi na ručkama, kotačima i navlakama auto sjedalice i kolica.
Svi nastavci se stavljaju na kolica jako jednostavno. Sa kolicima dolaze originalne upute. Na priloženom videu se vide sve mogućnosti i funkcije kolica, a na priloženim slikama stanje i što sve dolazi u kompletu. Sa kolicima ne dolazi kišobran i navlaka za kišu.


Zamjene isključene

Mogučnost dostave Overseas-om, poštom sa plaćanjem pouzećem ili osobno preuzimanje (Zagreb Rudeš ili Velika Gorica), a sve prema dogovoru. Najbolje bi bilo osobno preuzimanje da se kolica pregledaju prije kupovine.
Pogledajte i moje druge oglase