Ovaj oglas je istekao!

PREDATOR HUNT - Traka za trčanje Made in Croatia AKCIJA!

Ferrodus d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Bjelovar, Bjelovarsko-bilogorska

Telefon  043/433-155

Oglas pregledan: 4 puta
Šifra oglasa: 1772529

Cijena:
3.882 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Opširnije: PREDATOR HUNT - Prva domaća bezmotorna traka za trcanje u luku/krivulji, trosi 30% vise kalorija, kontrolirana od samog vjezbaca ZA PRIRODNO TRČANJE kao u prirodi gdje vježbač ne trči pogrbljen što je najčešće na motornim trakama i ono najvaznije traka ne trosi 2-3kw el energije kao klasicne trake što može biti problem pogotovo ako fitness ima više traka za trčanje. Traka ima ugradenih preko 140 lezaja 100% domaći i EU proizvod, servisi bi trebali biti minimalni, odnosno bez servisa, a tepih na traci vječan - sastoji se od čvrstih gumiranih lamela. Software na hrvatskom za domaće tržiste i svim ostalim jezicima za izvoz. Bojanje PLASTIFIKACIJOM elektrostatski prahom također po želji. Moguća personizacija trake s logotipima gyma.



VIDEO TRAKE www.youtube.com/watch?v=iq8-Jjr4t6Q

S ponosom proizvedeno u Hrvatskoj.



Brzinu na traci kontrolira sam vježbač, traka nema momentum kako kod nekih proizvođača tako da ne možete stati

već koliko trčite traka toliko ide.



Najčešće boljke traka su što korištene jeftinije i nama dostupne modele u HR nema tko servisirati ili su pak servisi dosta skupi, visoka

cijena tepiha i bilo kojeg drugog dijela trake. PREDATOR HUNT JE KOMPLETNO mehanička traka nema dijelova koji se kvare i kao ostatak fitness sprava je. Dizajnom i funkcionalnošću ne zaostaje za motornim trakama koje znaju biti i opasne ukoliko vježbač ne zna rukovati s njima. Naše trake imaju minimalistički software na kvalitetnijem tabletu koji ima samo tipku START i RESET te mjeri PUT, VRIJEME, BRZINU i KALORIJE.



Ovo je traka na kojoj se nikad ne mjenja tepih za trčanje jer su lamele vječne (traju i preko 10tak godina zavisno o korištenju, postoje modeli traka koji su s ovakvim tepisima izdržali čak 30godina) Traka ne koristi motor i eleminirani su svi elektronski kvarovi.



AKCIJSKA CIJENA povodom početka domaće proizvodnje 29.000Kn



Traka se može birati u željenoj boji uz nadoplatu, te s različitim vrstama ležaja A+ i A kvaliteta. Traka ima težinu 105 kg.



Na veći broj traka dajemo RABATE. Traka je izrađena laserskom tehnologijom rezanja i kompletno ručno sastavljena.

Masivan i kvalitetan proizvod Made in Croatia.



Traku trenutno koristi nekoliko Policijske postaja RH kroz nabavu IPA EU i jedan inozemni klijent, uskoro ćemo u Bjelovaru

osigurati modele za probu i testiranje za lokalno tržište.



Trake će biti ponuđene i kroz lizing kuće koje će biti zainteresirane za rad s fitness centrima.



Traka za napajenje tableta i elektronike koristi litij inonsku bateriju visoke kvalitete koja traje

dulji vremenski period bez punjenja i ne zahtjeva el. energiju za svoj rad.



SLIČNE TRAKE U SVIJETU www.youtube.com/watch?v=QDgRysz7uHU