-
Cjenik
oglasnik.hr / cjenik / index

Oglasnik je vodeći oglasni list u Hrvatskoj - po broju čitatelja, broju objavljenih oglasa i broju prodanih primjeraka. Pored Oglasnika tu je specijalizirani foto oglasnik - Oglasnik Automoto u kojem se, u svakom broju, objavi više od 2.000 privatnih foto-oglasa.

Osim u tiskanim izdanjima, najbolja oglasna rješenja nudimo i putem naših 5 internet portala: oglasnik.hr, auti.hr, nekretnine.net, posao.hr i edukacija.hr.

Oglasnik.hr, s više od 500.000 jedinstvenih posjetitelja mjesečno i 8.000.000 pregledanih stranica, pripada među najposjećenije web stranice u Hrvatskoj, što potvrđuju i podaci Gemius Audience prema kojima je Oglasnik.hr kontinuirano smješten unutar TOP 20 najposjećenijih portala u RH.

Kombinirano oglašavanje u tiskanim i web izdanjima osigurava našim oglašivačima maksimalni doseg uz potpuno pokrivanje ciljnog tržišta. Osim povećanog dosega na taj način osiguravamo i veću učinkovitost oglašavanja pa naši oglašivači brže dolaze do novih kupaca i lakše ostvaruju prodaju/najam svojih proizvoda ili usluga.

Uvjerite se sami u prednosti oglašavanja u Oglasnikovim izdanjima! Naši prodajni savjetnici pomoći će vam u odabiru pravog rješenja za vas!