Ovaj oglas je istekao!

Garmin echoMAP CHIRP 92sv s sondom

Pixma centar (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Trogir, Splitsko-dalmatinska

Telefon  021/884-166, 091/733-2220

Oglas pregledan: 22 puta
Šifra oglasa: 1760724

Cijena:
1.451 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Novo/Rabljeno: Novo

Opširnije o oglasu

Opširnije: Ribolov uz CHIRP snagu

•9-inčni zaslon u boji i upravljanje tipkovnicom

•Dostupan sa ili bez sonde za CHIRP sonar od 250 W koji daje širokokutne videozapise visoke rezolucije i sa ili bez Garmin CHIRP DownVü™/SideVü™ sonara od 455/800 kHz i 500 W

•Podrška za Panoptix™ svevideći sonar (sonda se ne isporučuje)

•Prethodno učitana osnovna karta svijeta za osnovnu orijentaciju

•Isporučuje se sa softverom za izradu prilagođenih karata visoke rezolucije Quickdraw Contours



Vrijeme je za ribolov uz snagu CHIRP sonara. 9-inčni echoMAP CHIRP 92sv jednostavno se montira i koristi, a isporučuje se sa sondom za CHIRP sonar koji daje širokokutne videozapise visoke rezolucije i Garmin CHIRP SideVü i Garmin CHIRP DownVü sonarima za skeniranje koji daju najjasnije snimke vode. Podržava Panoptix sonare i isporučuje se s prethodno učitanim softverom Quickdraw Contours koji vam omogućuje stvaranje vlastitih karata visoke rezolucije s konturama od 30 cm (1 stope) za vrijeme ribolova. Ugrađeni GPS prijemnik od 5 Hz ažurira vaš položaj i smjer 5 puta u sekundi. Ima i podršku za NMEA 2000® tehnologiju za podatke motora, senzore, autopilote i još mnogo toga. Kabeli se ukapčaju izravno u nosač, što vam omogućuje brzo postavljanje i uklanjanje uređaja s nosača i izvora napajanja. Priloženi su nosači za montažu na krmeno zrcalo i vanbrodski motor.



Razlika koju čini Garmin CHIRP

Sonari koji su ugrađeni u echoMAP 92sv uključuju CHIRP sonar – najsofisticiraniju sonarnu tehnologiju dostupnu ribolovcima i moreplovcima. CHIRP sonar daje nevjerojatno jasnu definiciju i razdvajanje ciljeva zato što ciljeve obogaćuje s više detalja od standardnog sonara. Opremljen je i funkcijom snimanja koja koordinira vrijeme odašiljanja signala sonara u odnosu na položaj plovila i sprema podatke u digitalnom obliku kako biste ih pomoću besplatnog softvera za planiranje HomePort™ mogli reproducirati na računalu. Pomoću kabela za dijeljenje korisničkih podataka dijelite točke i rute između više uređaja.



Najjasnije snimke vode dobivene sonarnim skeniranjem

Garmin CHIRP DownVü i CHIRP SideVü sonari za skeniranje daju gotovo fotografski prikaz svega što se nalazi ispod ili pored vašeg plovila. Jasno vidite strukture, podvodne objekte i ribe. Podržani su i Minn Kota® i MotorGuide® vanbrodski motori s ugrađenim sondama.



Nadogradite uređaj najboljim pomorskim kartama

Utor za jednu microSD™ karticu daje vam mogućnost proširenja memorije kupnjom karata kao što su BlueChart® g2 ili BlueChart® g2 Vision®. BlueChart g2 Vision karte imaju ekskluzivnu tehnologiju tvrtke Garmin za automatsko navođenje koja vas vodi do vaših omiljenih mjesta. Na temelju specifikacija vašeg plovila funkcija automatskog navođenja u trenu stvara vizualni prikaz puta koji možete pratiti kako biste izbjegli plitku vodu i ostale prepreke s karte.



Izradite vlastite karte visoke rezolucije

echoMAP CHIRP 92sv isporučuje se s prethodno instaliranim besplatnim softverom Quickdraw Contours koji se vrlo jednostavno koristi. Pomoću softvera trenutno možete izraditi vlastitu prilagođenu ribolovnu kartu visoke rezolucije s konturama od 30 centimetara (1 stope). Napravite karte po svojoj mjeri, vaše su. Podatke možete zadržati za sebe ili ih podijeliti s tvrtkom Garmin ili svojim prijateljima. Nije potrebno iskustvo u izradi karata. Vi samo lovite ribu, a Quickdraw Contours će stvarati karte. Nema čekanja, a podatke ne morate nikamo slati kao što je slučaj kod drugih softvera za izradu karata – rezultati su vidljivi odmah. Može se koristiti s bilo kojom Garmin Panoptix sondom, bilo kojim HD-ID™ sonarom, bilo kojom Garmin CHIRP DownVü sondom ili dubinskom sondom kompatibilnom s NMEA 2000 standardom. Na vašem se plovilu nalazi nekoliko sonara? Quickdraw Contours automatski odabire najbolji sonar kako biste mogli uživati u najboljim rezultatima.



Smjer i položaj ažuriraju se 5 puta u sekundi

GPS/GLONASS od 5 Hz brzog odziva 5 puta u sekundi osvježava vaš položaj i smjer kako bi prikaz vašeg kretanja na zaslonu bio što tečniji. Označavanje ispuštanjem do 5000 preciznih točaka i ponovno pronalaženje vaših najboljih ribolovnih točaka brzo je i jednostavno.



Dodajte Panoptix Forward LiveVü sonar

Ako imate Forward LiveVü sonar, vaše se plovilo može kretati ili mirovati. Bez obzira u kojem je smjeru okrenut vaš vanbrodski motor vidjet ćete slike uživo onoga što se događa ispod površine vode. Promatrajte mamac kako tone i pratite dubinu na kojoj se nalazi i njegovo kretanje dok ga privlačite. Promatrajte kako se kreće u odnosu na strukture u vodi. Promatrajte ribu kako pliva, reagira na mamac, a ako zagrize, to ćete i vidjeti i osjetiti. Kada proguta udicu, borbu ćete moći gledati na zaslonu. Uz Panoptix Forward LiveVü sonar moći ćete promatrati sve što se događa na udaljenosti do 30 metara (100 stopa).



Ponesite echoMAP sa sobom

Kada niste na vodi, echoMAP jednostavno se čuva. Ne morate ukapčati i iskapčati kabele iz uređaja jer se oni ukapčaju izravno u nosač. Time se omogućuje brzo postavljanje i uklanjanje uređaja echoMAP s nosača i izvora napajanja.



Poboljšano automatsko navođenje

Jednostavno unesite željenu lokaciju i patentirana tehnologija tvrtke Garmin za automatsko navođenje odmah će pretražiti relevantne karte i na zaslonu prikazati siguran virtualni put koji vam pomaže da na svojoj ruti izbjegnete niske mostove, plitku vodu i ostale prepreke s karte.

Uz poboljšanju verziju 2.0 sada imate pristup još većem broju funkcija i mogućnosti. Put izračunat pomoću funkcije za automatsko navođenje možete prilagoditi umetanjem \"via\" točaka na mjesta za zaustavljanje ili orijentira na željenoj ruti. Na izračunatom putu lako možete pregledati opasna mjesta. Čak možete aktivirati kompatibilan Garmin autopilot i podesiti ga tako da automatski slijedi rutu automatskog navođenja. Druga poboljšanja iz verzije 2.0 omogućuju izračun vremena dolaska na bilo koju točku na ruti (što je odlično za tempiranje dolazaka tako da se podudaraju s otvaranjem mostova i ostalim događajima koji se odvijaju u točno određeno vrijeme). Odsada uz sve navedeno imate i mogućnost spremanja putova automatskog navođenja za buduću navigaciju tako da ih sigurnosno kopirate na SD™ karticu s BlueChart g2 Vision kartama1.



Prijenos GPX točaka

Ako ste na GPS proizvod drugog proizvođača ili na Garmin ručni uređaj pohranili točke, tragove ili česte rute, sada lakše nego ikada možete prenijeti te stavke na svoj novi Garmin ploter zahvaljujući standardnom softverskom GPX formatu. GPX je format otvorenog standarda za razmjenu GPS podataka između platformi i aplikacija. Zahvaljujući novom sučelju, Garmin princip \"pamćenja svih točaka\" prenosi na potpuno novu razinu napredne praktičnosti.



*Za ovu je tehnologiju potrebna BlueChart g2 Vision SD kartica.



Verzija isporuke sa sondom

•echoMAP CHIRP 92sv s osnovnom kartom svijeta

•Kabel za napajanje / prijenos podataka

•Nosač koji se može nagnuti

•Postolje koje se brzo odvaja

•Zaštitna navlaka

•Komplet za ugradbenu montažu

•Sonda GT20-TM (12-pinska)

•Nosač za montažu na krmeno zrcalo

•Nosač za vanbrodski motor

•Pribor

•Dokumentacija